ua en ru

У Хмельницькій області у ході тренувань на полігоні підірвалися троє військових

У Хмельницькій області у ході тренувань на полігоні підірвалися троє військових Фото: військові підірвалися у ході навчань на полігоні

При перевірці території підірвалися троє військовослужбовців Центру розмінування

У Хмельницькій області у ході тренувань на полігоні підірвалися троє військових. Про це йдеться у повідомленні сайт міста Кам'янець-Подільського 3849.

Як зазначається, подія сталася сьогодні, 1 грудня 2016 року, близько 14:00 на військовому полігоні після навчань особового складу із залученням військової техніки.

"Військовослужбовці Центру розмінування перевіряли полігон на предмет виявлення залишків вибухонебезпечних предметів, коли спрацював взривник одного з таких та стався вибух, внаслідок якого троє військовослужбовців отримали осколкові поранення. Одразу на місце події прибув військовий лікар, який надав першу медичну допомогу та доправив потерпілих в міську лікарню, де їх прооперували", - зазначив начальник відділу збору та обробки інформації з регіонів Андрій Агєєв.

Як зазначається, двоє військових перебувають у стані середньої важкості, ближчому до задовільного, стан ще одного військового ближче до важкого.

"Він отримав пошкодження плечової артерії, тому завтра в супроводі військових лікарів його буде доправлено у Вінницький військово-медичний клінічний центр", - повідомив Агєєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військовий отримав поранення під час стрільби на полігоні в Одесі.