ua en ru

Жителям Сінгапуру виплатять 511 млн доларів за внесок в розвиток країни

Жителям Сінгапуру виплатять 511 млн доларів за внесок в розвиток країни Фото: Мінфін Сінгапуру (mof.gov.sg)

Виплати сінгапурцям будуть залежати від рівня їхнього доходу

Жителям Сінгапуру влада виплатить 511 млн доларів за внесок в розвиток країни. Про це повідомляє Міністерство фінансів Сінгапуру.

Наголошується, що одноразові виплати передбачені для 2,8 млн сінгапурців. Розмір виплат буде залежати від рівня доходу жителів країни. Так, якщо в 2017 році громадянин заробив не більше 28 тис. сінгапурських доларів (20,4 тис доларів), то він отримає 300 сінгапурських доларів (219,2 доларів).

Якщо дохід громадянина не перевищує 100 тис. сінгапурських доларів (73,09 тис. доларів), він отримає 200 сінгапурських доларів (146,1 доларів). Всі, хто заробив більше, зможуть розраховувати на виплату 100 сінгапурських доларів (73 доларів).

Як відзначили в Мінфіні, дану виплату отримають всі повнолітні громадяни країни. Всього в Сінгапурі проживають 5,97 млн осіб.

Нагадаємо, у глобальному рейтингу якості життя у першу десятку країн потрапили Ісландія, Гонконг, Швеція, Сінгапур, Нідерланди. Також за даними глобального рейтингу індексу людського розвитку, складеного аналітиками Програми розвитку ООН (ПРООН), Україна посіла 88 місце.