ua en ru

У жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси

У жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси Фото: вилучена зброя (прес-служба Національної поліції)

Вилучене направлено на експертизу

У жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Під час обшуку у домоволодінні 41-річного жителя міста Біляївка правоохоронці виявили та вилучили 9 ручних протитанкових гранатометів, 2 тротилових шашки, 2 ручних гранати та більше 200 патронів різного калібру", - йдеться у повідомленні.

Вилучене направлено на експертизу.

Зазначається, що правоохоронці проводять превентивні заходи, спрямовані на виявлення вогнепальної зброї та вибухівки і запобігання вчиненню правопорушень з її застосуванням.

У жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпасиУ жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпасиУ жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпасиУ жителя Одеської області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси

Фото: вилучена зброя та боєприпаси (прес-служба Національної поліції)

Нагадаємо, 23 березня співробітники Служби безпеки України (СБУ) блокували незаконний обіг зброї в Івано-Франківській, Одеській та Харківській областях.

Крім цього, у Волинській області у лісозмузі виявили схрон з боєприпасами.