ua en ru

Жителі Троєщини можуть внести свої пропозиції в проект генплану розвитку масиву, - Валерій Борисов

Жителі Троєщини активно обговорюють проект Генерального плану розвитку масиву. Про це повідомив народний депутат України, голова ради об'єднання громадян "За Троєщину!" Валерій Борисов.

Зокрема він зазначив, що протягом місяця на Троєщині триває презентація та жваве обговорення документа, розробленого інститутом Генерального плану за замовленням об'єднання громадян "За Троєщину!". Так, з понеділка по суботу на території масиву курсує пересувний міні-офіс, який щодня відвідує п'ять точок для того, щоб кожен троєщинець мав можливість ознайомитися з проектом і надати свої пропозиції. Крім того, Валерій Борисов повідомив, що документ розроблений на основі побажань мешканців мікрорайону, які прозвучали на зустрічах з троєщинськими вчителями, медиками, підприємцями та під час особистих прийомів, які народний депутат вже більше року проводить щосереди в громадській приймальні.

"На щастя, на Троєщині живуть небайдужі до власної землі, до своєї території люди. Ми отримали близько півтори тисячі пропозицій щодо того, як жителі бачать Троєщину, чого їй не вистачає, як самодостатній території. Адже це - величезний мікрорайон, найбільший в Україні. Пропозиції громадян були втілені в проект Генерального плану Троєщини", - зазначив Валерій Борисов.

Читайте також: Жителі Троєщини повинні самі визначати, які будуть назви станцій метро, ​​- Валерій Борисов

Також він нагадав, що кожен житель Троєщини має можливість надати свої пропозиції, заповнивши форму, яку можна отримати в активістів об'єднання "За Троєщину!", а також на сайті www.troeschina.in

Нагадаємо, Валерій Борисов є кандидатом в народні депутати по 213 округу (м. Київ).