ua en ru

Жителі Ізмаїла провели під міськвідділом міліції мітинг через високу криміногенну ситуацію

Біля будівлі міськвідділу міліції Ізмаїла Одеської області 15 січня відбувся мітинг за участю 350 місцевих жителів проти незадовільної роботи правоохоронців у розслідуванні резонансних справ. Як повідомила РБК-Україна помічник начальника по зв'язках з громадськістю ізмаїльського міжрайонного УВС Олена Капшук, мова йде про наркоторгівлю, випадки підпалів будинків та автомобілів, а також про інцидент 2 січня, в ході якого охоронець нічного клубу "Хмари" отримав 10 ножових поранень.

"З 14 січня виконувати обов'язки начальника Ізмаїльського міського відділу міліції почав Олександр Харлашин, який вчора зустрівся з присутніми на мітингу людьми і дав зобов'язання взяти ситуацію в районі під контроль", - повідомила Капшук.

"З мітингувальниками була досягнута взаємна домовленість, що протягом 10 днів криміногенна ситуація в місті буде взята під контроль", - додала представник УВС.

Нагадаємо, 11 січня в результаті вибуху балона з газом в кафе "У фонтана" в центрі м Ізмаїл (Одеська область) постраждало 9 осіб, з яких п'ятеро - працівники кафе, четверо - відвідувачі.