ua en ru

Жителі будинків поблизу урядового кварталу поскаржилися на демонстрантів у міліцію

Жителі будинків, розташованих поблизу урядового кварталу звернулися зі скаргами на демонстрантів у правоохоронні органи столиці , а також у ДержМС. Про це стало відомо від джерела в територіальному відділі міліції Шевченківського району столиці.

«Рухаючись у напрямку до урядового кварталу, демонстранти фактично заблокували проїжджу частину, що забезпечує під'їзд до наших домівках приватного транспорту, транспорту комунальних служб, а також спецтранспорту ДержМС. Звертаємо вашу увагу на те, що демонстранти не мають відповідних дозволів на проведення акцій на нашій вулиці, а також не мають права блокувати проїжджу частину», - сказано в заяві жителів.

Паралельно з цим жителі звернулися до учасників акції через соціальні мережі. В одному з будинків по вул. Інститутській в даний час знаходиться хвора дитина. Через рух мітингувальників до будівлі не може під'їхати автомобіль швидкої допомоги. «Ми просимо пропустити «швидку» до будинку. Передайте, будь ласка, всім демонстрантам, з якими можете зв'язатися. Маленька Еліна не може бути доставлена в лікарню без спецтранспорту. Проявіть милосердя!», - пишуть родичі дівчинки.