ua en ru

Жителі Дніпропетровської обл. отримали можливість платити за газ без комісії протягом 2 місяців

Жителі Дніпропетровської обл. отримали можливість платити за газ без комісії протягом 2 місяців Жителі Дніпропетровської області отримали можливість платити за газ без комісії протягом 2 місяців

Протягом жовтня-листопада жителі Дніпропетровської області, які зареєстровані в Особистому Кабінеті на сайті 104.ua та є власниками карток Visa, можуть платити за газ без комісії через сервіс онлайн-платежів iPay.ua. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Дніпропетровськгазу".

Для поліпшення обслуговування споживачів газу з 4 жовтня по 30 листопада 2016 року клієнти можуть заплатити за послуги газопостачання без комісії.

"Перевага сервісу "Особистий кабінет", який дозволяє жителям області значно заощадити свій час - це можливість миттєво оплачувати рахунки за спожитий газ, - коментує директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Тетяна Соболь. - А протягом найближчих двох місяців це можна зробити без комісії".

Сервіс передбачає, що до платника за газ прийде лист з посиланням на оплату - тому йому не треба вводити номер особового рахунку.