ua en ru

Мешканець Дніпра самотужки затримав двох озброєних нападників на валютний обмінник

Мешканець Дніпра самотужки затримав двох озброєних нападників на валютний обмінник Фото: затриманий розбійник (npu.gov.ua)

Чоловік вибив з рук одного з розбійників пістолет та повалив злочинця на підлогу

У Дніпрі місцевий житель самотужки затримав двох злочинців, які були озброєні. Прибувши на місце події поліція лише вдягла на розбійників кайданки, йдеться у повідомленні поліції Дніпропетровської області.

Розбійний напад на валютний обмінник у Дніпрі стався 7 червня близько 17:50 на вул. Привокзальній. Погрожуючи пістолетом, нападники забрали у касира всю суму та навіть спакували гроші у рюкзак.

"Вже за кілька хвилин на порозі з’явився молодий чоловік, який дізнався про напад на обмінник від своєї дівчини - працівниці салону краси, розташованого поруч. Хлопець не розгубився - вибив з рук розбійника пістолет та повалив його на підлогу. При цьому виникла стрілянина, під час якої одного з нападників було поранено", - повідомили у поліції.

Мешканець Дніпра самотужки затримав двох озброєних нападників на валютний обмінникМешканець Дніпра самотужки затримав двох озброєних нападників на валютний обмінникМешканець Дніпра самотужки затримав двох озброєних нападників на валютний обмінникМешканець Дніпра самотужки затримав двох озброєних нападників на валютний обмінник

Фото: затримання розбійників (npu.gov.ua)

Поліцейські, які прибули на місце злочину за лічені хвилини після нападу, наділи кайданки вже на обеззброєних злочинців.

Зазначається, що розбійники виявились 26-річними братами-близнюками, жителями м. Кам’янське. Відомо, що свій злочин вони детально спланували заздалегідь. Для здійснення напади вони озброїлись пістолетом Макарова з глушником.

За інформацією поліції, наразі пістолет вилучено та направлено на експертизу. Нападникам готується вручення повідомлень про підозру у скоєнні розбою. Тепер братам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 6 червня 2018 року у Києві четверо злочинців скоїли пограбування і втекли на автомобілі, внаслідок чого було оголошено план "Перехоплення".