ua en ru

Жіноча індивідуальна гонка з біатлону на Олімпіаді-2018 перенесена

Жіноча індивідуальна гонка з біатлону на Олімпіаді-2018 перенесена Фото: змагання біатлоністок перенесені через сильний вітер (twitter.com/IBU_WC)

Причиною такого рішення називається сильний вітер

Жіноча індивідуальна гонка з біатлону на зимових Олімпійських іграх в південнокорейському Пхьончхані 14 лютого не відбудеться. Про це повідомляється у Twitter Міжнародного союзу біатлоністів.

"Через сильні пориви вітру жіноча індивідуальна гонка перенесена на завтра. Синоптики прогнозували пориви сильніше 15 метрів у секунду", - сказано в повідомленні.

Жіноча індивідуальна гонка, яка повинна була початися 14 лютого о 13:05 за київським часом, тепер відбудеться 15 лютого, початок - о 10:15 (за Києвом). Чоловіча гонка відбудеться, як і було заплановано, 15 лютого, початок - о 13:20 (за Києвом).

Україну представлять Ірина Варвинець, Анастасія Меркушина, Юлія Джима і Валя Семеренко. Віта Семеренко не візьме участі в гонці, щоб відпочити перед мас-стартом і естафетами.

Змагання з біатлону на Олімпіаді-2018 завершаться 23 лютого. Також на Іграх пройдуть жіноча і чоловіча гонки із загального старту (17 і 18 лютого відповідно), змішана (20 лютого), жіноча (22 лютого) і чоловіча (23 лютого) естафети.

Олімпійські ігри завершаться 25 лютого.

Нагадаємо, раніше через сильний вітер на Олімпіаді-2018 перенесли жіночий гігантський слалом.