ua en ru

Жінку, з вини якої загинув репер Ларсон, оголосили в розшук

Жінку, з вини якої загинув репер Ларсон, оголосили в розшук Фото: Ларсон

Правоохоронці шукають водія Cadillac Escalade

Правоохоронці оголосили в розшук водія Cadillac Escalade, з вини якої загинув репер Ларсон (Сергій Ларькін).Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

"В даний час жінка-водія оголошена в розшук і проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення її місцезнаходження", - йдеться в повідомленні.

Шевченківський райсуд столиці вчора, 5 жовтня, задовольнив узгоджене з прокурором клопотання слідчого і надав дозвіл на затримання підозрюваної.

У зв'язку з тим, що винуватиця ДТП не з'явилася до слідчого, їй направлено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Вчора, 5 жовтня, прокуратура міста Києва внесла клопотання про дозвіл на затримання жінки-водія, з вини якої загинула репер Ларсон, і доставку її в суд для обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

ДТП сталося 17 вересня на перехресті вулиць Митрополита Ст. Липківського та Кудряшова. Жінка, перебуваючи за кермом автомобіля Cadillac Escalade в порушення правил дорожнього руху, не пропустив зустрічний транспорт і як наслідок скоїв наїзд на мотоцикліста. Потерпілим виявився 37-річний український музикант Сергій Ларькін, який від отриманих травм 26 вересня помер у лікарні.