ua en ru

Жебрівський повідомив про загострення ситуації в районі Мар'їнки, евакуація людей неможлива

Жебрівський повідомив про загострення ситуації в районі Мар'їнки, евакуація людей неможлива Фото: голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

В районі Мар'їнки пролунало близько 40 вибухів

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про загострення ситуації в районі Мар'їнки (Донецька область), евакуація людей неможлива. Про це Жебрівський написав на своїй сторінці у Facebook.

"Станом на 10 годину за оперативною інформацією маємо таку картину: на лінії Камянка-Крута Балка- загострення. Поруч із насосною станцією №1 (це район Марїнки, поблизу Василівки) пролунало близько 40 вибухів. За оперативною інформацією, бойові дії продовжуються, обладнання станції не працює, можливості евакуювати людей поки що немає", - повідомив він.

Крім того, Жебрівський повідомив, що "Вода Донбасу" припинила подачу води з каналу Сіверський Донець-Донбас на 5 фільтрувальних станцій - Красноармійську, Великоанадольську, дві Маріупольські та Донецьку.

Так, за інформацією Жебрівського, на Маріупольські фільтрувальні станції вода подаватиметься зі Старокримського водосховища, що забезпечить Маріуполь водою. Разом з тим, на Красноармійську та Великоанадольську фильтрувальні станції повністю припинена подача води, оскільки вони не мають резервного джерела водопостачання.

Вода Донбасу припинила подачу води з каналу Сіверський Донець-Донбас на 5 фільтрувальних станцій – Красноармійську, Вел...

Опубліковано Павлом Жебрівським 8 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли школу у Красногорівці.