ua en ru

Бойовики обстріляли школу у Красногорівці

Бойовики обстріляли школу у Красногорівці Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Бойовики застосовували зброю, заборонену мінськими домовленостями

Увечері 7 червня незаконний збройні формування ОРДЛО продовжили обстріл мирних населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на українську сторону СЦКК.

Як зазначили в штабі АТО, бойовики застосовували зброю, заборонену мінськими домовленостями.

"Так, близько 22.30 кілька боєприпасів розірвалися поруч з будівлею Красногорівської загальноосвітньої школи №1. В цей час у школі нікого не було", - йдеться в повідомленні.

ВАЖЛИВО! НЗФ ОРДО обстріляли школу в Красногорівці Українська сторона СЦКК повідомляє, що ввечері 7-го червня НЗФ ОРДО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 червня 2017 р.

Також повідомляється, що інформація про руйнування і інші наслідки цього обстрілу на даний момент уточнюється.

"Такими діями НВФ ОРДО знову доводять, що вони грубо і цинічно нехтують мінськими домовленостями", - додали в штабі АТО.

Як повідомлялося раніше, 5 червня бойовики обстріляли Красногорівку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці провели огляд місця події та задокументували наслідки. Зокрема, повідомляється, що в результаті обстрілу осколками пошкоджено 2 будівлі, де відпочивали люди, постраждалих немає.

Нагадаємо, за добу в зоні АТО поранені чотири українських військових.