ua en ru

Жебрівський розповів про стан постраждалих при спалаху газу на шахті

Жебрівський розповів про стан постраждалих при спалаху газу на шахті Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Четверо гірників отримали серйозні травми

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що на шахті "Новодонецька" в результаті вибуху газу серйозні пошкодження отримали 4 шахтаря. Про це Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.

"Виявилося, що четверо сильно постраждали. Їх доставили в Краматорський опіковий центр. Медики надають їм необхідну допомогу. Зараз всі живі, але стан (особливо трьох) тяжкий - люди отримали опіки до 60 відсотків тіла. Як повідомляють мені медики, необхідними ліками та доглядом шахтарі забезпечені", - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, вчора, 12 червня 2017 року, у Донецькій області на шахті "Новодонецька" стався спалах газу, в результаті чого четверо шахтарів отримали опіки.

"Не добрий ранок для великої шахтарській сім'ї. Вчора близько 21:00 на шахті "Новодонецька" (ДТЕК) стався спалах газу метану. 4 гірники отримали опіки. Все зараз у місті Краматорськ в опіковому центрі. Найвищий рівень опіків -60% всього тіла", - повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.