ua en ru

Жебрівський пообіцяв ДТЕК "проблеми" через втручання у політику

Жебрівський пообіцяв ДТЕК "проблеми" через втручання у політику Фото: Павло Жебрівський

Губернатор заявив, що не допустить такого втручання

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський обіцяє проблеми компанії ДТЕК через втручання у створення об'єднаних громад в регіоні. Про це він заявив на прес-конференції в Краматорську, передає місцеве видання "Остров".

"Є один з представників ДТЕК, яка чомусь вирішила, що під ДТЕК буде сформована велика Добропільська громада. Не допущу цього всього. Буде те, що на користь людям - наближення адміністративних послуг. Звертаюся до пана Тищенка і головного акціонера - якщо їх співробітниця втручатиметься в політику, вони матимуть великі проблеми ", - заявив губернатор.

За словами Жебрівського, ДТЕК разом з мером Добропілля Андрієм Аксьоновим виступають за створення об'єднаної територіальної громади з адміністративним центром в зазначеному місті.

"Цього не буде. Будуть мати проблеми і Аксьонов, і ДТЕК... Бізнес в політику не лізе. Це ключове питання... Я дуже прошу акціонера задуматися і звернути увагу на ту розмову, яка неодноразово з ним мали: бізнес-окремо, політика - окремо", - підкреслив Жебрівський.

Нагадаємо, у грудні вступило в силу розпорядження Жебрівського про обов'язкове використання української мови чиновниками при виконанні своїх посадових обов'язків.