ua en ru

Жебрівський оцінив потреби на будівництво у Донецькій області в 200-250 млрд гривень

Жебрівський оцінив потреби на будівництво у Донецькій області в 200-250 млрд гривень Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

За словами Жебрівського, в Донецькій області розпочався "будівельний бум"

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський оцінює фінансові потреби на будівництво в регіоні у 200-250 млрд гривень. Про це він повідомив у Facebook за підсумками зустрічі з Конфедерацією будівельників України.

"Зараз завершуємо дорожню карту будівництва Донецької області - обсяг загальних фінансових потреб оцінюємо приблизно в 200-250 мільярдів гривень", - повідомив Жебрівський.

За його словами, у Донецькій області розпочався "будівельний бум".

"Років на 20 роботи буде більше, ніж достатньо. В цьому році у нас на рахунках - понад 3 млрд гривень для будівельних робіт", - зазначив Жебрівський.

Він також зазначив, що ще 1,3 млрд гривень мають надійти на рахунки міст і районів від Європейського інвестиційного банку.

З Конфедерацією будівельників України підписали Меморандум про співпрацю – хочемо для розбудови та оновлення Донеччини з...

Опубліковано Павлом Жебрівським 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в МІУ хочуть направити доходи портів на розвиток і оновлення інфраструктури. З цією метою відомство ініціює зниження нормативів відрахування державними підприємствами частини чистого прибутку до державного бюджету з 75 до 50%.