ua en ru

Жебрівський: в 3 територіальних одиницях міськради будуть сформовані більшістю представників "Оппоблоку"

Жебрівський: в 3 територіальних одиницях міськради будуть сформовані більшістю представників "Оппоблоку" Фото: вибори в Донецькій області

Об'єднавшись у коаліцію, демократичні партії зможуть утворити більшість у 2/3 міських та районних рад регіону

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомляє, що відповідно до попередніх результатів місцевих виборів у Донецькій області тільки в трьох територіальних одиницях місцеві ради будуть сформовані більшістю представників "Опозиційного блоку". Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Вимальовуються попередні результати виборів на Донеччині. Уже видно, що тільки в трьох територіальних одиницях місцеві ради будуть сформовані більшістю представників Опозиційного блоку. Водночас демократичні партії, нехай і розпорошено, також отримали достатню підтримку. Об'єднавшись у коаліцію, вони зможуть утворити більшість у 2/3 міських та районних рад Донеччини", - підкреслив Жебрівський.

Вимальовуються попередні результати виборів на Донеччині. Уже видно, що тільки в трьох територіальних одиницях місцеві р...

Posted by Павло Жебрівський on 26 октября 2015 г.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради України (ВРУ) Семен Семенченко заявляє, що за результатами обробки 2/3 бюлетенів у Сєверодонецьку Луганської обл. на місцевих виборах лідирує "Опозиційний блок".