ua en ru

Жданов залишається в Кабміні на прохання Яценюка

Жданов залишається в Кабміні на прохання Яценюка Фото: Ігор Жданов

Глава Мінспорту вважає, що вихід "Батьківщини" з коаліції в умовах агресії РФ може призвести до реваншу антиукраїнських сил

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов залишається працювати в Кабінеті міністрів на прохання прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це Жданов повідомив у своєму Facebook.

"На прохання прем'єр-міністра Арсенія Яценюка я залишаюся працювати в уряді. Зараз не час розхитувати державний човен", - повідомив Жданов.

Він також зазначив, що вихід фракції "Батьківщина" з коаліції є сценарієм "глибинної політичної кризи, яка в умовах війни може призвести до реваншу антиукраїнських сил або взагалі до втрати незалежності України".

"Я проти такого сценарію. Як активний учасник двох Майданів, маю право на таку оцінку", - підкреслив Жданов.

За його словами, 15 лютого профільний комітет Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму розглянув звіт про діяльність Мінспорту за 2015 рік і одноголосно визнав його роботу задовільною.

"Наскільки я розумію, професійних претензій до мене немає", - додав Жданов.

Також міністр зазначив, що пріоритетним завданням для нього особисто буде підготовка та участь збірних команд України в Олімпійських та Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

На прохання Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка я залишаюся працювати в Уряді. Зараз не час розхитувати державний човен. Я ...

Опубликовано Ігором Ждановым 17 февраля 2016 г.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що "Батьківщина" відкликає міністра молоді і спорту Жданова.