ua en ru

Жданов: дохід НСК "Олімпійський" збільшився на майже 4 млн гривень

Жданов: дохід НСК "Олімпійський" збільшився на майже 4 млн гривень Фото: Ігор Жданов

Міністр зазначив, що уряд робить все можливе для підтримки спортсменів у передолімпійський рік

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час публічного звіту Кабінету міністрів України у понеділок, 7 грудня, повідомив, що за 2015 рік чистий дохід ДП "Палац спорту" збільшився майже на 7 млн гривень, чистий дохід НСК "Олімпійський" та "Арени Львів" майже на 4 млн гривень по кожному підприємству. Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Аби рішуче протидіяти корупції Мінмолодьспорту запрацювало в максимально прозорому режимі. Ми перейшли на електронні закупівлі. Вперше в історії публікуємо на сайті бюджетні витрати, накази про проведення змагань та зборів, фінансово-господарську звітність держпідприємств. У порівнянні з 2014 р. відчутно покращилася ефективність їх роботи. Так, чистий дохід ДП "Палац спорту" збільшився майже на 7 млн грн. Чистий дохід НСК "Олімпійський" та "Арени Львів" - майже на 4 млн грн. по кожному підприємству", - заявив Жданов.

Він також зазначив, що уряд робить все можливе для підтримки провідних українських спортсменів та тренерів у передолімпійський рік.

"Вдвічі збільшено розмір преміальних за Європейські ігри. Урядом та Президентом призначено декілька сот стипендій для видатних тренерів та спортсменів", - сказав Жданов.

Нагадаємо, сьогодні під час звіту гуманітарного блоку уряду глава Мінсоцполітики Павло Розенко заявив, що міністерство виконало 80% завдань, передбачених коаліційним договором і програмою діяльності Кабінету міністрів.