ua en ru

Спекотний травень в Одесі з Mobile Beach Conference

Спекотний травень в Одесі з Mobile Beach Conference

Середньостатистична температура В Одесі в травні: +20 С. Але в 2017 травень обіцяє бути як ніколи жарким і сліпучим. Все тому, що з 19 по 21 травня на березі Чорного моря пройде одна з найяскравіших подій мобайл індустрії Європи — Mobile Beach Conference.

Давайте рахувати разом.

+1 Зоряні доповідачі

У цьому році на MBC їдуть доповідачі з Facebook, Shazam, Looksery, Inmobi і Mail.ru. Список виступаючих постійно оновлюється на сайте.

+1 Корисні учасники

Понад 1000 учасників, і жодної випадкової людини: CEO, топ-менеджери, розробники додатків, власники рекламних сіток і агентств, інвестори і євангелісти мобайла.

+1 Унікальна атмосфера

Своїм "розслабленим нетворкінгом" Mobile Beach Conference допомагає розвитку партнерських відносин. Принаймні, так заявляють учасники минулих івентів, які переконалися в цьому самі.

Last year 600 participants from 20 countries gathered together at the second Mobile Beach Conference to listen to 37 speakers who shared knowledge and their experience. Thanks our speakers Юрій Гурський (Yuri Gurski), Mario Valle, Павло Савінкин (Pavel Savinkin), Ithai Eldan, Kirill So, Bashir Modanov, Arie Frenklakh and Sergey Guran for such nice reviews. See you at #Mobile Beach Conference 2017!

Опубліковано Mobile Beach Conference 6 лютого 2017 р.

+1 Виставка

У цьому році конференція вперше відкриває виставкову зону. А це означає, що буде виділений простір, де можна ознайомитися з рішеннями в області мобільних технологій та отримати консультації фахівців.

+1 Startup battle

З 100+ претендентів будуть відібрані 10 найбільш яскравих стартапів у сфері мобайл. І прямо на ваших очах відбудеться битва за звання кращого. Соррі, але переможець отримує все. ;)

Стартапи будуть представлені на окремій алеї, де можна буде обговорити з ними всі гучні новинки мобайла за стаканчиком смузі.

Подати заявку.

+1 Mobile Awards

Тут навіть +2. До трьох торішнім номінаціями були додані ще дві. Як і раніше, конференція виступає лише платформою, а переможці будуть обрані шляхом інтернет-голосування.

Дізнатися про номінаціях і подати заявку.

+1 Ibiza

В Одесі всі літні івенти закінчуються в Ібіці. Тут ваш час зекономлено. Адже обидва дні конференції пройдуть у самому бажаному місці всіх гостей "перлини".

+1 Препаті для всіх!

У минулому році власники VIP-квитків змогли налаштуватися на два дні конференції і активний нетворкінг ще на препаті. Цього разу на паті звуть всіх! Кожен учасник MBC 2017 запрошений на неформальне відкриття конференції 19 травня, яка пройде там же — в Ібіці.

Разом 28 аномальних градусів!

Додайте градус і від себе! Станьте частиною надихаючого івенту!

Градус ціни постійно підвищується. Встигніть приєднатися, поки ще не гаряче.

Для наших читачів діє спеціальний купон RBC2017MBC знижку 10%.

Купити квиток +1