ua en ru

Землетрус в Індонезії: кількість загиблих зросла до 2045

Землетрус в Індонезії: кількість загиблих зросла до 2045 Фото: наслідки землетрусу в Індонезії (twitter.com/UkrZaKordonom)

В Індонезії стався новий землетрус

В Індонезії число загиблих в результаті землетрусу і цунамі на острові Сулавесі збільшилось до 2045 осіб. Про це заявив офіційний представник національного Агентства з запобігання стихійних лих Індонезії Сутопо Нугрохо, повідомляє РБК-Україна, посилаючись Сіньхуа.

"Число загиблих в результаті землетрусу і цунамі на індонезійському острові Сулавесі збільшилось до 2045 осіб", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в результаті землетрусу і цунамі в Індонезії загинули 1944 людини.

Нагадаємо, в Індонезії стався новий землетрус. В результаті нового землетрусу магнітудою 6,3 бала загинули щонайменше три людини.

Також відзначимо, що влада Індонезії вирішили припинити пошуки жертв землетрусу 11 жовтня. У заяві представників Нацагентства по боротьбі зі стихійними лихами підкреслюється, що тих, хто не буде знайдено до четверга, визнають зниклими без вісті, і, ймовірно, загиблими.

Як повідомляло агентство AFP, руйнування в двох районах - Петебо і Балароа - були настільки масштабними, що чиновники розглядають можливість оголосити їх масовими похованнями.