ua en ru

Число жертв землетрусу в Індонезії наближається до 2 тисяч

Число жертв землетрусу в Індонезії наближається до 2 тисяч Фото: наслідки землетрусу в Індонезії (twitter.com/UkrZaKordonom)

На даний момент відомо про загибель не менше 1944 осіб

В результаті землетрусу і цунамі в Індонезії загинули 1944 людини. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеве Radio Elshinta.

Зокрема, за останніми даними індонезійського Національного управління з ліквідації наслідків стихійних лих, у результаті землетрусу і цунамі на Сулавесі загинули 1944 особи.

Число жертв землетрусу в Індонезії наближається до 2 тисяч

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Індонезії вирішилр припинити пошуки жертв землетрусу 11 жовтня. У заяві представників Нацагентства по боротьбі зі стихійними лихами підкреслюється, що тих, кого не буде знайдено до четверга, визнають зниклими безвісти, та, ймовірно, загиблими.

Як повідомляло агентство AFP, руйнування в двох районах - Петебо і Балароа - були настільки масштабними, що чиновники розглядають можливість оголосити їх масовими похованнями.

Зазначимо, на сьогодні в Індонезії понад 5 тис. осіб вважаються зниклими безвісти. Як повідомляло РБК-Україна, 28 вересня 2018 року стався землетрус, магнітуда якого склала 7,5. На острові Сулавесі зруйновані тисячі житлових будинків, лікарень, готелів та інших будівель.