ua en ru

Землетрус в Індонезії: кількість жертв досягла 2073

Землетрус в Індонезії: кількість жертв досягла 2073 Фото: наслідки землетрусу в Індонезії (twitter.com/Sutopo_PN)

Найбільша кількість жертв припадає на місто Палу - 1663 людини

Представник Національного агентства по боротьбі зі стихійними лихами Індонезії Сутопо Нурво Нугрохо повідомив, що число жертв руйнівного землетрусу і цунамі зросло до 2073 людини. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Anadolu Agency.

Нурво Нугрохо розповів, що найбільшу кількість жертв було зафіксовано у місті Палу, де більшість людей загинули в результаті цунамі. Кількість загиблих в Палу склало 1663 людини.

За даними влади Індонезії, на сьогоднішній день 87 725 жителів регіону були змушені покинути свої будинки. Але підрахунок ще не закінчений в районах Донггала і Сігі.

Крім цього, в населених пунктах індонезійського острову Сулавесі присутня нестача продовольства і питної води, а також відсутні санітарно-гігієнічні умови. Вже були зафіксовані випадки захворювання на кишкові інфекції.

Нагадаємо, влада Індонезії вирішили припинити пошуки жертв землетрусу. У заяві представників Нацагентства по боротьбі зі стихійними лихами підкреслюється, що тих, хто не буде знайдено до четверга, 11 жовтня 2018, визнають зниклими без вісті, і, ймовірно, загинули.