ua en ru

Землетрус на кордоні Ірану та Іраку: кількість жертв перевищила 400 осіб

Землетрус на кордоні Ірану та Іраку: кількість жертв перевищила 400 осіб Фото: Землетрус на кордоні Ірану та Іраку (Rudaw English)

Раніше влада повідомляла про 328 жертви

У результаті землетрусу на кордоні Ірану та Іраку, який стався у регіоні в неділю, 12 листопада, загинуло понад 400 осіб. Про це повідомляє The Associated Press у своєму Twitter з посиланням на офіційні джерела.

На даний момент новинним агентствам повідомили, що кількість загиблих в результаті сильного землетрусу в Ірані зросла до 407 осіб.

Нагадаємо, сотні людей загинули в Ірані та Іраку через землетрус магнітудою 7,3 бала, Раніше влада повідомляла про 395 жертви. Рятувальники займаються пошуками десятків людей, що опинилися під уламками в гірській місцевості. Землетрус відчувався в декількох західних провінціях Ірану, але найбільш постраждала провінція Керманшах, там оголосили триденну жалобу. В окрузі Сарполь-е Захаб в провінції Керманшах, приблизно в 15 км від кордону з Іраком загинули більше 142 людини. Без електрики залишилися кілька іранських та іракських міст.