ua en ru

Землетрус на кордоні Ірану і Іраку: кількість жертв зросла до 200 осіб

Землетрус на кордоні Ірану і Іраку: кількість жертв зросла до 200 осіб Фото: землетрус на кордоні Ірану і Іраку (twitter.com JccKrg)

Більше 1,5 тис. людей постраждали в результаті інциденту

Кількість жертв в результаті землетрусу на кордоні Ірану і Іраку зросла до 200 осіб. Про це повідомляє AP, посилаючись на іранське державне телебачення.

"200 людей загинули і 1686 отримали поранення в результаті землетрусу уздовж ірано-іракського кордону", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, рятувальні служби в даний момент намагаються допомогти постраждалим.

Землетрус на кордоні Ірану і Іраку: кількість жертв зросла до 200 осібЗемлетрус на кордоні Ірану і Іраку: кількість жертв зросла до 200 осіб

Фото: землетрус (twitter.com OsamaGolpy, twitter.comJccKrg)

Так, за останніми вимірюваннями геологічної служби Сполучених Штатів, землетрус силою 7 балів було зосереджено на відстані 31 км від східного іракського міста Халабья. Він вдарив на глибину 23,2 кілометра, яка вважається досить невеликою, проте такою, яка може завдати більш широкий шкоди.

Наголошується, що землетрус відчувався на заході, а найбільшої шкоди стихія завдала в західній провінції Керманшах, яка знаходиться в горах Загрос, які розділяють Іран і Ірак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не менш 141 особи загинули, більше 1 тис. постраждали в результаті землетрусу на кордоні Ірану і Іраку.