ua en ru

"Зелений" БЦ ASTARTA облаштує декілька вулиць на Подолі

"Зелений" БЦ ASTARTA облаштує декілька вулиць на Подолі

У липні 2017 року розпочнеться реконструкція кількох провідних транспортних магістралей Подолу, дотичних до Набережно-Хрещатицького шосе. Йдеться про вулицю Ярославську (на ділянці від вул. Почайнинської до вул. Набережно-Хрещатицької) та вулицю Почайнинську (на ділянці від вул. Нижній Вал до вул. Ярославська). Як повідомили у прес-службі бізнес-центру ASTARTA, забудовником буде проведено облаштування нового дорожнього полотна, збільшення транспортної пропускної спроможності вулиць, а також частковий ремонт тротуарів. Очікується, що кияни побачать відремонтовані вулиці Ярославську і Почайнинську на початку осені 2017 року.

"Благоустрій вулиць і заміна дорожнього полотна – не є вимогою міста до нашого об'єкту, це наша добра воля. Ми створюємо об'єкт європейського рівня, з міжнародним сертифікатом якості BREEAM, такі будівлі формують образ сучасного Києва. Тому для нас важливо поліпшити навколишнє середовище, зробити його більш комфортним і для орендарів БЦ ASTARTA і для всіх киян", – прокоментував керівник проекту БЦ ASTARTA Іван Пуголовкін.

altaltalt

Очікується, що в рамках ремонтних робіт київською міською владою також буде відремонтовано і перекладено теплові мережі, водопостачання та каналізація. Можливість проведення даних робіт знаходиться на фінальному узгодженні в Київській міській адміністрації, ПАТ "Київводоканал" і ПАТ "Київенерго". Як повідомлялося раніше, БЦ АSTARTA в рамках ділового кварталу АSTARTA відкриється на початку жовтня 2017 року. У внутрішньому дворику бізнес-центру АSTARTA буде облаштовано "зелений" публічний простір – сквер з оригінальним ландшафтним дизайном, фонтаном і зеленим газоном для "релакс-прогулянок" босоніж. Сквер буде відкритий не тільки для співробітників офісів БЦ, але і для всіх жителів і гостей Києва.

БЦ ASTARTA – перша будівля в Україні, побудована відповідно до технологій "зеленого" будівництва і сертифікована за міжнародним стандартом BREEAM. Інфраструктура БЦ створена в концепті "місто в місті": зона побутових послуг, відділення банку та пошти, нотаріус, турагентство, ресторан, кав'ярня, їдальня, спортклуб, супермаркет.