ua en ru

Зеленський через Facebook наполягає, щоб Іванчук оплатив ремонт дороги під Коломиєю

Зеленський через Facebook наполягає, щоб Іванчук оплатив ремонт дороги під Коломиєю Фото: Володимир Зеленський (president.gov.ua)

Сума фінансування становить 175 млн гривень

Президент України Володимир Зеленський зобов'язав народного депутата Андрія Іванчука профінансувати ремонт доріг в Івано-Франківській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Іванчука.

Відзначимо, сьогодні Зеленський під час візиту в Івано-Франківську область попросив колишнього голову ОДА Олега Гончарука розповісти де немає доріг і які дороги в останній раз ремонтували, а також скільки потрібно коштів на будівельно доріг.

На питання про дороги відповів голова села Космач, вказавши, що для доріг в його село потрібно 175 млн гривень. Президент після трихвилинної дискусії з мажоритарником Андрієм Іванчуком зобов'язав його знайти ці кошти.

Після нардеп Іванчук на своїй сторінці в Facebook повідомив про ремонт доріг в Коломиї і Городенци. За його словами, кілька днів тому розпочався ремонт дороги на вулиці Шевченка у Коломиї, а також триває ремонт дороги Городенка - Івано-Франківськ.

"На прохання президента України про допомогу відремонтувати дорогу в Космачі, то, думаю, глава держави мав на увазі використовувати мій досвід і допомогти переможцеві від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу", - заявив Іванчук.

Однак після в коментарях під постом Андрія Іванчука з'явився коментар від президента Володимира Зеленського.

"Ні, пане Іванчук, ви пообіцяли, тому фінансуйте", - заявив глава держави.

Зеленський через Facebook наполягає, щоб Іванчук оплатив ремонт дороги під Коломиєю

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що президент Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Івано-Франківську область. У ході візиту глава держави представив нового голову Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля, а також обговорив питання відсутності доріг в регіоні.