ua en ru

Зеленський призначив Геруса представником президента в Кабміні

Зеленський призначив Геруса представником президента в Кабміні Фото: Андрій Герус (facebook com)

Зеленский представив Геруса як свого радника в питанні енергетики

Президент Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса представником президента у Кабінеті міністрів України. Про це йдеться на сайті президента.

Як відомо, раніше Зеленский представив Геруса як свого радника в питанні енергетики.

"Призначити Геруса Андрія Михайловича представником президента України у Кабінеті міністрів України", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Герус є головою Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг. Раніше був членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Герус також відомий своєю боротьбою з монопольним становищем на ринку електроенергії холдингу ДТЕК олігарха Ріната Ахметова .

Нагадаємо, вчора ввечері Володимир Зеленський своїм указом призначив главою адміністрації юриста Андрія Богдана. В даний час адвокат Андрій Богдан радником нового президента з юридичних питань.

Також президент призначив Сергія Шефіра своїм першим помічником. Шефір працював із Зеленським в одному кабінеті під час президентської кампанії, був присутній при важливих зустрічах з політиками, зокрема, з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Як повідомляло РБК-Україна, на консультаціях президент України Володимир Зеленський і лідери фракцій Верховної ради попередньо домовилися про проведення дострокових парламентських виборів 21 липня або 28 липня 2019 року.