ua en ru

З будівлі поліції в Єревані звільнили ще п'ятьох заручників

З будівлі поліції в Єревані звільнили ще п'ятьох заручників Фото: захоплення заручників в Єревані

Тривають переговори для звільнення інших утримуваних

З захопленого відділення патрульно-постової служби в Єревані (Вірменія) були звільнені п'ять заручників. Про це сказано в заяві Служби національної безпеки Вірменії.

"Служба національної безпеки Республіки Вірменія повідомляє, що, в рамках здійснюваної з раннього ранку 17 липня і до цього дня антитерористичної операції в зв'язку зі збройним нападом і захопленням території полку патрульно-постової служби поліції Вірменії та утриманням там заручників, звільнено 5 осіб", - відзначають у відомстві.

При цьому в повідомленні уточнюється, що для звільнення інших заручників ведуться переговори.


"В даний час, з метою звільнення інших заручників, утримуваних на території полку ППС, а також остаточної мирної розв'язки наявної обстановки, здійснюються активні дії, в тому числі тривають переговорні контакти з членами збройної групи", - сказано в заяві.

Нагадаємо, озброєна група захопила будівлю патрульно-постового полку в Єревані, в результаті бою загинув один поліцейський, ще троє отримали поранення. Озброєні люди вимагають звільнити лідера радикального опозиційного Фронту громадського порятунку "Нова Вірменія" Жірайр Сефіляна, якого влада звинувачує в незаконному придбанні та зберіганні зброї.