ua en ru

У будівлю Мін'юсту увірвалися близько 50 осіб

У будівлю Мін'юсту увірвалися близько 50 осіб Фото: Мін'юст

Активісти увірвалися в приймальню міністра

До 60 активістів увірвалися в приміщення Міністерства юстиції України. Про це РБК-Україна повідомив заступник міністра юстиції України Гія Гецадзе.

"Громадяни увірвалися в будівлю Міністерства юстиції. Їх представники вимагали виконання судового рішення на рахунок заморожування рахунків "Сбербанку Росії". З ними поговорив Сергій Шкляр, заступник міністра щодо виконання судових рішень", - повідомив Гецадзе.

За його словами, судовий розгляд у цій справі ще триває.

"Йде судовий розгляд. І як тільки буде рішення, яке війде в законну силу, наші судові виконавці виконають. Так що, я думаю, що вони прийшли не за адресою", - заявив Гецадзе.

Як уточнив він, в приміщенні знаходяться 50-60 чоловік.

"Вони в приміщенні, десь 50-60 осіб. Вони увірвалися в приймальню міністра. Хотіли самі побачити, що міністра немає в кабінеті, тому що сьогодні у нього дуже насичений день", - заявив заступник міністра.

В теж час Гія Гецадзе повідомив, що на місці є поліція.

"Поліція є. Вони намагаються, щоб громадяни дотримувалися порядок, хоча вони поламали турнікети, коли вривалися в Мін'юст. Я думаю, їм загрожує адміністративна відповідальність", - заявив він.

Нагадаємо, кабінет президента Миколаївської регіональної торгово-промислової палати (РТПП) 11 лютого 2016 року захопили невідомі.