ua en ru

Невідомі захопили приміщення Миколаївської торгово-промислової палати

Невідомі захопили приміщення Миколаївської торгово-промислової палати Фото: Миколаївська РТПП

Невідомі закрилися в кабінеті президента Миколаївської РТПП

Кабінет президента Миколаївської регіональної торгово-промислової палати (РТПП) сьогодні, 11 лютого 2016 року, захопили невідомі. Про це йдеться в повідомленні Миколаївської РТПП в Facebook.

"Тільки що група невідомих людей в масках і зі зброєю в руках, що назвала себе громадськими діячами, увірвалася в приміщення РТПП Миколаївської області, захопили кабінет президента. Побиті працівники охорони Палати і журналіст, який знаходився в Палаті, постріли в коридорі. Поліція прибула, йде розгляд. Невідомі закрилися в кабінеті", - йдеться в повідомленні.

Только что группа неизвестных людей в масках и с орудием в руках, назвавшая себя общественниками , ворвались в помещение...

Опубликовано ТПП Миколаївської області 11 февраля 2016 г.

Як повідомляє місцеве видання "Новини-N", у приміщення прибула група людей у камуфляжі разом з екс-президентом Сергієм Власенком, які увірвалися в кабінет нинішнього президента, при цьому постраждав журналіст херсонського видання - його вдарили по обличчю.

"Надійшло на 102 повідомлення про те, що сьогодні в післяобідній час на території РТПП невідомі особи в камуфляжній формі увірвалися в приміщення, штовхнули охоронців, захопили кабінет президента, закрилися в ньому і, відповідно, нікого не допускали. Тим самим невідомі порушили функціонування установи. Співробітники національної поліції разом з спецротою виїхали на місце, в результаті активних дій всі вищевказані особи у камуфляжному одязі які представлялися членами громадської організації, були доставлені в Центральний райвідділ. У них вилучено зброю, слідство з'ясовує, чому вони там перебували і чому увірвалися в приміщення", - повідомив заступник начальника ГУ національної поліції в Миколаївській області Валерій Коба.

Крім того, він пояснив інформацію про постріли у приміщенні: юрист президента вистрілив у стелю, коли увірвалися невідомі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму озброєні люди блокували роботу підприємства Іслямова.