ua en ru

Заявами про Іванющенка Лещенко відволікає увагу від скандалу з квартирою, - Карасьов

Заявами про Іванющенка Лещенко відволікає увагу від скандалу з квартирою, - Карасьов Фото: Вадим Карасьов

Сьогоднішній брифінг народного депутата Сергія Лещенка щодо нових звинувачень на адресу Іванющенка цілком зрозумілий і виправданий, його мета - відволікання уваги від скандалу з квартирою. Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов.

У цьому сенсі, на думку експерта, Сергій Лещенко став справжнім українським політиком, який "з допомогою піару шукає шляхи виходу з політичного глухого кута, в який він сам себе загнав".

"Тому Сергій пішов второваною дорогою - заявив чергові звинувачення на адресу Юрія Іванющенка, якого він наполегливо зображує чи не головним корупціонером, при цьому не надаючи ніяких необхідних доказів. У той же час на брифінгу Сергій не дав жодного коментаря з приводу скандалу з власною нерухомістю, хоча саме ця тема зараз в центрі уваги небайдужих верств суспільства", - вважає Карасьов.

Також політолог оцінив перспективи політичної кар'єри Лещенка. На думку Карасьова, цей скандал може вдарити по іміджу молодого політика. При цьому він упевнений, що Лещенко "досить добре розбирається в специфіці і нюансах української політики".

"Протягом тривалого часу Сергій старанно вибудовував собі імідж мало не головного борця з корупцією в Україні. Тому, звичайно, цей скандал буде мати негативні наслідки. Тим більше, що в останній час це не перша скандальна ситуація, в яку потрапляє Лещенко: тут і рахунки в "Свербанку Росії", і гастролі його дівчини в Росії, і дружба з олігархом Григоришиним. Тому, на мою думку, його подальша політична діяльність буде залежати тільки від нього, а плями в біографії кожного політика", - резюмував політолог.