ua en ru

Заяв стосовно серйозних порушень прав іноземних вболівальників до МВС не надходило, - Дікусаров

МВС України працює у посиленому режимі, серйозних порушень прав громадян інших держав не було. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"З початку Євро-2012 працює міжвідомчий координаційний штаб при Президенті України міністерств і відомств, які координують свою роботу щодо усіх аспектів проведення Євро-2012 в Україні. МВС також входить до цього штабу. Тому наше міністерство переведено на посилений режим роботи. Працює цілодобова гаряча лінія", - зазначив Дікусаров.

За його словам, МВС України реагує оперативно на усі звернення громадян інших держав: "Поки що серйозних звернень не було, але у разі виникнення надзвичай ситуацій ми готові оперативно надати допомогу, як українським громадянам за кордоном, так і іноземцям в Україні. Представники МВС працюють у кожному приймальному місті (Євро-2012), за телефонною лінією до нас надходять звернення, але поки що вони стосуються, здебільшого, втрати документів".

Нагадаємо, що станом на 13 червня Україну з початку Чемпіонату Європи з футболу вже відвідало 72 тис. іноземних уболівальників.