ua en ru

У Києві завтра відбудеться святкування з нагоди 67-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників

Завтра, 6 листопада 2010 р., з нагоди святкування 67-ї річниці визволення м. Києва від фашистських загарбників на головній вулиці столиці відтворять події 1943 р. Участь у військовій реконструкції братимуть учасники військово-патріотичних клубів України, Росії, Білорусії та інших держав. Головним організатором дійства виступила молодіжна громадська організація "Червона зірка", повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

З 9:00 на Хрещатику транслюватимуть пісні воєнних років, на сходах Київської міської державної адміністрації гратиме духовий оркестр. У реконструкції буде задіяна військова техніка часів Великої Вітчизняної війни, яка з'явиться на Хрещатику о 12:00.
Ввечері киян та гостей столиці запросять на Майдан Незалежності. О 18:00 там розпочнеться концертна програма, присвячена Дню визволення Києва. Зі сцени лунатимуть музика та пісні воєнних років у виконанні муніципального духового оркестру, театру українського фольклору "Берегиня", камерного хору "Хрещатик" та гурту "Гетьмани".

Завершиться концертна програма о 20:00 святковим феєрверком.