ua en ru

Рада завтра розгляне законопроекти про лібералізацію візового режиму з ЄС

Рада завтра розгляне законопроекти про лібералізацію візового режиму з ЄС Фото: Володимир Гройсман

24 листопада у ВР відбудеться розгляд блоку документів щодо децентралізації

Верховна Рада України завтра, 10 листопада, розгляне пакет законопроектів щодо лібералізації візового режиму з Європейським союзом. Про це сьогодні в ході брифінгу заявив голова ВР Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"На вівторок (10 листопада, - ред.) внесено питання безвізового режиму, яке не вдалося проголосувати минулого четверга", - зазначив Гройсман.

За словами спікера, сьогодні за його дорученням буде проведено засідання парламентських комітетів з питань протидії корупції та щодо законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, де буде розглянуто неузгоджені питання законопроектів про арешт і конфіскацію майна (№2540 і №2541) і створення Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (№3040).

Разом із тим, як додав Гройсман, у Верховній Раді пропонується ввести практику розгляду блоків тематичних законопроектів у той чи інший парламентський день. Зокрема, на 24 листопада погоджено проведення дня децентралізації.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко хоче переконати нардепів проголосувати за закони "безвізового пакету" 10 листопада.