ua en ru

На заводі Tesla в Неваді стався витік хімікатів

На заводі Tesla в Неваді стався витік хімікатів Фото: завод Tesla в Неваді

Одному з евакуйованих знадобилася медична допомога, він був госпіталізований "в якості запобіжного заходу"

В Неваді на заводі Tesla по виробництву акумуляторів стався витік шкідливих хімікатів. Про це повідомляє Las Vegas Review, посилаючись на інформацію від рятувальників.

Повідомляється, що у зв'язку з інцидентом з будівлі підприємства була евакуйована частина співробітників. Одному з евакуйованих знадобилася медична допомога, він був госпіталізований, розповіли рятувальники виданню.

Інцидент стався через те, що "в ізольованій області" на заводі перекинулося кілька барелів "невпізнаного миючого засобу", пояснив директор з надзвичайних ситуацій округу Сторі Джо Кертіс.

Він також підтвердив, що більше шести осіб відчули себе погано після події, ще один був отруєний. Тому "в якості запобіжного заходу", додав Кертіс, його направили в лікарню.

Зараз аварійні служби працюють над усуненням витоку, повідомляють рятувальники. Також проводяться роботи з очищення зараженої області на заводі.

Згідно з інформацією представників місцевої влади, загрози громадському здоров'ю через інцидент не виникло, відзначає видання.

Нагадаємо, Tesla стала найдорожчим виробником авто в США.