ua en ru

На засіданні БПП очікують Гройсмана та Маркарову

На засіданні БПП очікують Гройсмана та Маркарову Фото: Іван Винник (УНІАН)

На думку Винника, Гройсмана і Маркарову запросили для обговорення бюджету-2019

На засіданні фракції "Блок Петра Порошенка" очікують голову Кабінету міністрів Володимира Гройсмана та виконуючу обовязки міністра фінансів Оксану Маркарову. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив секретар комітету з нацбезпеки та оборони, народний депутат від фракції БПП Іван Вінник.

За його словами, мету їх приходу анонсовано не було.

"Сьогодні на засіданні фракції БПП очікується прем’єр-міністр Володимир Гройсман та очікують в.о. міністра фінансів України Маркарову. Не було анонсовано тему їх приходу, але вочевидь буде розмова про бюджет на 2019 рік", - заявив Вінник.

Нардеп зазначив, що під час засідання комітет з нацбезпеки наголошуватиме на збільшенні фінансування для військовослужбовців.

"Комітет з нацбезпеки буде формулювати позиції щодо грошового забезпечення військових, програм держгарантій", - додав він.

Нагадаємо, спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що Верховна рада України розгляне закон про державний бюджет на 2019 рік на засіданні до 20 жовтня. Парубій зазначив, що мова йде про розгляд проекту в першому читанні.

Як писало РБК-Україна раніше, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що представлений проект державного бюджету на 2019 рік зберігає всі програми розвитку.

Додамо, 21 вересня Кабінет міністрів представив проект державного бюджету на 2019 рік у Верховній раді України. Документ представила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова.