ua en ru

Засідання суду по справі Корбана перевели в закритий режим: онлайн-трансляція

Засідання суду по справі Корбана перевели в закритий режим: онлайн-трансляція Фото: Геннадій Корбан

Суддя оголосив про видалення преси із зали засідань

Суд прийняв розгляд зміни запобіжного заходу для лідера партії КРІП Геннадія Корбана в закритому режимі. Про це у Facebook повідомила прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

"Суддя Дніпровського районного суду міста Києва Микола Чаус прийняв розгляд зміни запобіжного заходу лідеру партії КРІП" Геннадія Корбана в закритому режимі без розгляду клопотання сторони захисту про відвід судді", - повідомляє Кравчук.

Як наголошується, під вигуки "Ганьба" Микола Чаус оголосив про видалення преси із залу засідань Дніпровського суду.

Суддя задовольнив клопотання прокуратури про переведення засідання суду у справі Геннадія Корбана в закритий режим. Під ...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 27 грудня 2015 р.

"Партія КРІП закликає киян прийти до Дніпровського райсуду Києва, на вулиці Сергієнка, 3. Як тільки суддя цього суду Микола Чаус постановив проводити засідання по справі Геннадія Корбана в закритому режимі.
Разом не дамо перетворити це засідання закрите, а нашу країну - в табір для політв'язнів. На місці Корбана може опинитися кожен", - йдеться в повідомленні.

КРІП закликає киян прийти до Дніпровського райсуду Києва, на вулицю Сергієнка, 3. Щойно суддя цього суду Микола Чаус ух...

Опубліковано КРІП Українське об'єднання патріотів 27 грудня 2015 р.

Нагадаємо, раніше в Дніпровському райсуді у залі засідань стався конфлікт між суддею і нардепом.