ua en ru

Засідання конкурсної комісії з відбору членів НКРЕКП відбудеться 7 травня

Засідання конкурсної комісії з відбору членів НКРЕКП відбудеться 7 травня Фото: засідання конкурсної комісії (twitter.com-NKREKP)

Засідання розпочнеться об 11:00 у понеділок

У понеділок, 7 травня, відбудеться засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної ради.

"Відповідно до статті 8 закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" 7 травня 2018 року об 11.00 (вул. Липська 3, зал №3) відбудеться засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у травні конкурсна комісія з відбору нових членів НКРЕКП не допустила чинного голову відомства Дмитра Вовка до участі в конкурсі на нових членів комісії через невідповідність нормі закону про досвід 5 років у сфері енергетики.