ua en ru

Засідання комітету підприємців, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу, пройде у закритому режимі

Засідання координаційного комітету підприємців, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу, пройде в закритому режимі. Про це журналістам повідомили організатори засідання перед його початком, передає кореспондент РБК-Україна.

Інформацію про підсумки засідання буде оприлюднено після його закінчення в прес-центрі мітингуючих на Майдані Незалежності.

Крім того, прес-служба Міністерства фінансів України повідомила сьогодні про те, що міністр фінансів Федір Ярошенко запросив сьогодні ввечері на зустріч групу представників підприємців, які вже зустрічалися з першим заступником голови Адміністрації Президента Іриною Акімовою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на 29 листопада ц.р. заплановано масштабні акції протесту проти Податкового кодексу. Нардеп від БЮТ-Батьківщина Володимир Яворівський заявляв, що половина протестуючих готова підтримати і політичні вимоги і гасла (відставку Президента, парламенту, проведення повторних місцевих виборів тощо), а не тільки вимогу про ветування Податкового кодексу.