ua en ru

Зоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчу

Зоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчу Фото: Зоря - Герта (uefa.com)

Луганський клуб здобув перемогу завдяки голу Сватка

Луганська "Зоря" в матчі 3 туру групового етапу Ліги Європи здобула перемогу з рахунком 2:1 над берлінською "Гертою".

Перші хвилини пройшли під диктовку гостей. Перевага "Герти" не була тотальною, але саме команда Паля Дардоі контролювала ситуацію. Проте "Зоря" все ж змогла забити на 42 хвилині, коли відзначився Сілас.

У другому таймі команди обмінялися голами. Спочатку на 56 хвилині Дейві Зельке рахунок зрівняв, потім переможний м'яч за луганський клуб забив Олександр Сваток на 79 хвилині. Гра нервів на останніх хвилинах закінчилася на користь господарів, яким вдалося довести матч до перемоги.

"Зоря" здобула важку, але заслужену перемогу і закріпилася на другій позиції в групі J. Луганчани набрали 6 очок і лише один бал поступаються лідеру групи "Естерсунді" (7 очок).

Зоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчуЗоря - Герта 2-1: відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб: "Хороша, бойова гра." Герта "- серйозний суперник. Ви бачили, що на початку гри ми віддали їм перевагу. Це був наш план на гру. Придивились до них. Потім були моменти у" Герти ". Не скажу, що 100%, але були. ми ж більше акцент робили на оборону. Після 20 хвилини ми почали застосовувати високий пресинг, не даючи" Герті "розігрувати м'яч, що у хлопців непогано виходило".

Головний тренер "Герти" Паль Дардана: "Ми дуже добре почали гру, але пропустили необов'язковий гол зі штрафного. Хотіли поліпшити гру за допомогою замін, але нам зробити це не вдалося. Чи не скористалися своїми шансами. Проведемо аналіз зустріч пізніше, а зараз просто вітаю "Зорю".

Нагадаємо, київське "Динамо" вдома зіграло внічию зі швейцарським "Янг Бойз". Зустріч в іеве на НСК "Олімпійський" завершилася з рахунком 2:2.