ua en ru

Зоря - Дніпро: онлайн-трансляція матчу Кубка України

Зоря - Дніпро: онлайн-трансляція матчу Кубка України Фото: Зоря - Дніпро

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Зоря" - "Дніпро" почнеться на РБК-Україна о 16:30, а переглянути поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

Посеред тижня українських вболівальників чекає досить яскраве видовище у півфіналі національного Кубка.

11 травня, 17:00
Запоріжжя, "Славутич-Арена"
Зоря - Дніпро 2:0
Гол: Липартия, 8, Тотовицкий, 90+4
Зоря:
Шевченко - Опанасенко, Сіваков, Рафаель, Каменюка - Чайковський, Гордієнко - Караваєв, Ліпартія, Петряк - Будковський
Дніпро: Лаштувка - Федецький, Переймів, Гуйє, Андерсон - Політило, Шахов - Лучкевич, Ротань, Руїс - Матеус
Перший матч 0:1

Якщо б цей матч відбувся восени 2015 року, "Зоря" була б незаперечним фаворитом. Але в нинішньому положенні "Дніпро" виглядає настільки краще суперника, що складно уявити варіант, при якому у підопічних Маркевича не вийде пробитися у фінал. Хоча, можна бути впевненим, що "Зоря" буде робити максимум для того, щоб туди пройшли саме вони.

Від луганчан варто чекати сміливою і цілеспрямованою гри, але проблема в тому, що їм потрібно забивати, а значить - грати в позиційних атаках. А хлопці Вернидуба куди більше люблять грати "другим номером", розриваючи суперника на контратаках.

"Дніпро" теж дуже любить вільний простір. І думається, в цьому компоненті у гостей буде трохи більше можливостей. Навіть незважаючи на те, що у Маркевича є певні проблеми зі складом. Пішов Матос, незрозуміло що з Гуйє, дискваліфіковані Чигринський і Зозуля. З такими "дірками" в центрі оборони у "Дніпра" можуть бути проблеми.

Зоря - Дніпро: онлайн-трансляція матчу Кубка УкраїниФото: Мирон Маркевич

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич:

"Коли рахунок 1:0, хочеться більшого. Звичайно, якщо б до першої гри сказали цей рахунок, можливо, і погодився. Це жарт, звичайно. Були у нас моменти, але могли і пропустити з пенальті. Вся боротьба попереду".