ua en ru

У Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейських

У Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейських Фото: місце події (facebook.com/sergii.knyazev)

В результаті події троє поліцейських отримали важкі поранення

У Бердянську (Запорізька область) зловмисник підірвав гранату, в результаті події троє поліцейських отримали важкі поранення. Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв в Facebook.

"Сьогодні після 9:00 ранку в Бердянську Запорізької області троє працівників карного розшуку проводили оперативно-розшукові заходи по криминогенному елементу. Під час відпрацювання адреси зловмисник застосував гранату. В результаті вибуху троє поліцейських отримали важкі осколкові поранення. Медики борються за їхнє життя", - повідомив Князєв.

Місцеве видання Ргт.berdyansk повідомляє, що в районі будинку №34 на вулиці Першотравневій стався вибух. За попередньою інформацією, злочинець підірвав себе під час затримання, яке проводили співробітники поліції.

Також видання зазначає, що чоловік загинув на місці.

Місце події оточене, там працюють експерти, присутнє керівництво Бердянської поліції.

У Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейськихУ Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейськихУ Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейськихУ Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейськихУ Запорізькій області зловмисник підірвав гранату, поранено 3 поліцейських

Фото: місце події (pro.berdyansk.biz)

Нагадаємо, в лікарні помер один з поліцейських, що постраждали в результаті стрілянини в Одесі, яка відбулася сьогодні, 19 січня 2018 року в центрі міста.