ua en ru

У Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежа

У Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежа Фото: пожежа в Енергодарі

Для ліквідації пожежі в Енергодарі залучалось 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу ДСНС

У місті Енергодар (Запорізька область) в суботу, 18 листопада в торговому комплексі сталася пожежа. Про це повідомили у Головному управлінні Державної прикордонної служби України.

"О 6:27 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в
торговому комплексі по вул. Українська м. Енергодар. На місці події рятувальники встановили, що загоряння виникло в одному з нещодавно відкритих торгових приміщень комплексу, який має загальну площу 800 кв. м.", - йдеться в повідомленні.

На момент прибуття пожежників вогонь розповсюдився на загальну площу 75 кв. м. Зазначається, що інші торгові зали комплексу не пошкоджені.

"Враховуючи ранній час доби, відвідувачі в торговому комплексі відсутні, тому постраждалих в результаті пожежі не було. Через сильне задимлення бійці ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі. Вже через 20 хвилин після прибуття, в 6:52 пожежники локалізували пожежу, а о 7:27 повністю ліквідували", - розповіли в ДСНС.

Для ліквідації пожежі від ГУ ДСНС залучалось 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.

Зазначається, що причина пожежі наразі встановлюється. За фактом події відповідні органи проводять розслідування.

У Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежаУ Запорізькій області в торговому комплексі виникла пожежа

Нагадаємо, в Україні з початку тижня на пожежах загинули 33 людини.