ua en ru

У Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковик

У Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковик Фото: наслідки аварії (dsns.gov.ua)

Загинув водій легковика

У Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковик, загинув водій легковика. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

"22 травня о 18:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що автомобіль "Mазда" зіткнувся з вантажівкою "Мерседес", внаслідок чого сталося загоряння обох автомобілів та загинув водій легковика", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталась на автошляху Харків - Сімферополь, поруч з селом Роздол у Михайлівському районі.

У Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковикУ Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковикУ Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковикУ Запорізькій області через зіткнення загорілись вантажівка та легковик
Фото: наслідки аварії
Також повідомляється, що вогнеборці ліквідували загоряння, вилучили тіло чоловіка з понівеченої автівки та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Львівській області внаслідок дороожньо-транспортної пригоди загинули 6 людей, ще трьох доставлено в лікарню.