ua en ru

У Запорізькій області сталося ДТП з загиблими

У Запорізькій області сталося ДТП з загиблими Фото: ДТП

В результаті зіткнення двох авто загинули дві людини

На трасі "Запоріжжя - Маріуполь" вчора ввечері сталося зіткнення двох легкових автомобілів, в результаті якого дві людини загинули, а ще четверо отримали важкі травми. Про це повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

Повідомляється, що вчора ввечері біля с. Димитров водій автомобіля ЗАЗ-1102 "Таврія", рухаючись в напрямку с. Оріхове, не впорався з керуванням під час обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-21063.

В результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень на місці пригоди загинув пасажир автомобіля ЗАЗ-1102. Ще одна пасажирка того ж авто помер у лікарні.

Обидва водії і два пасажири "Жигулів" госпіталізовані до Оріхівського районну лікарню.

altФото: ДТП в Запорізькій області

За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками 2 ч. ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель людей). Подробиці трагедії встановить подальше розслідування.

Нагадаємо, в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася вчора, 2 квітня 2017 року, в селі Драниця в Чернівецькій області загинули дві людини.