ua en ru

У Запорізькій області внаслідок вибуху постраждав голова селищної ради

У Запорізькій області внаслідок вибуху постраждав голова селищної ради Фото: місце події (zp.npu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Запорізькій області в смт Мирне внаслідок вибуху постраждав голова селищної ради. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

"В селищі міського типу Мирне Мелітопольського району стався вибух. Внаслідок якого голова селищної ради отримав тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія сталася вчора ввечорі, 23 квітня. Голову Мирненської селищної ради, 1963 року народження, з незначними тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні, його життю нічого не загрожує.

"За попередніми даними біля воріт приватного будинку стався вибух гранати РГД-5. З місця злочину вилучено металеві фрагменти та важіль підривника УЗРГМ", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.5 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КУ України, слідчі дії тривають.

У Запорізькій області внаслідок вибуху постраждав голова селищної радиУ Запорізькій області внаслідок вибуху постраждав голова селищної ради

Фото: місце події (zp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 квітня в Дніпровському районі Києва на спортивному майданчику стався вибух.