ua en ru

У Києві стався вибух на спортивному майданчику

У Києві стався вибух на спортивному майданчику Фото: місце вибуху в Києві (kyiv.npu.gov.ua)

В результаті вибуху потерпілих немає

У Дніпровському районі Києва на спортивному майданчику стався вибух, в результаті інциденту потерпілих немає. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Повідомляється, що вранці до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що почув схожий на вибух хлопок.

"На виклик прибули вибухотехніки, які проводять ретельний огляд. На місці виявлено деталі саморобного вибухового пристрою. Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дніпровського управління поліції. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події", - йдеться в повідомленні.

У Києві стався вибух на спортивному майданчикуУ Києві стався вибух на спортивному майданчикуУ Києві стався вибух на спортивному майданчикуУ Києві стався вибух на спортивному майданчику

Фото: наслідки вибуху в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві стався вибух біля офісу "Київенерго". В результаті інциденту в будівлі вилетіли двері, вибуховою хвилею пошкоджено вікна та фасад. Від вибуху ніхто не постраждав. За попередніми висновками вибухотехніків, нападники могли використовувати гранату. Поліція з'ясовує подробиці події та причетних до цього осіб.