ua en ru

У Запорізькій області сталося подвійне вбивство

У Запорізькій області сталося подвійне вбивство Фото: поліція

Вживаються заходи по встановленню особи вбивці

У селі Костянтинівка у Запорізькій області сталося подвійне вбивство. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції Запорізької області.

"Перевіряючи інформацію про зникнення 32-річної мешканки Мелітопольського району та її дворічного сина, поліцейські виявили трупи жінки та дитини зі слідами насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 2 листопада до Мелітопольського відділу поліції звернулася 60-річна мешканка м. Мелітополь, яка повідомила, що з 27-го жовтня її 32-річна донька, яка проживає у селі Костянтинівка разом із дворічним сином, не виходить на зв'язок та відсутня за місцем мешкання.

"У ході перевірки отриманої інформації правоохоронці виявили у помешканні, під диваном, трупи матері та дитини з слідами насильницької смерті", - повідомляють у відомстві.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Зловмиснику, який скоїв подвійне вбивство, загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запоріжжі затримали банду автограбіжників.