ua en ru

У Запоріжжі затримали банду автограбіжників

У Запоріжжі затримали банду автограбіжників Фото: поліція

Зловмисники відкривали машини за допомогою сканера

У Запоріжжі правоохоронці затримали банду автограбіжників. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"Співробітники кримінальної поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області затримали групу осіб, котрі обґрунтовано підозрюються у скоєнні серії крадіжок з автомобілів. У затриманих вилучено сканер, за допомогою якого злодії відчиняли автівки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до складу злочинної групи увійшли троє мешканців Запоріжжя, які, переміщаючись по місту на "Тойоті" сірого кольору, займалися крадіжками з автівок іноземного виробництва.

"Використовуючи сканер, за допомогою якого вимикали сигналізацію та відчиняли двері, злодії прибирали до рук майно, яке знаходилося у салонах автомашин", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за даним факто відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

"43-річному громадянинові, якого поліцейські дістали з салону чужого автомобіля, вже оголошено про підозру. Роль двох інших встановить подальше розслідування, під час якого кримінальне тріо буде перевірено на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Запоріжжя та області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтавській області поліція розслідує потрійне вбивство.