ua en ru

У Запорізькій області невідомі обстріляли мікроавтобус, поранено водія

У Запорізькій області невідомі обстріляли мікроавтобус, поранено водія Фото: обстріл скоєно з невстановленої зброї

Власник транспортного засобу отримав поранення ноги

Запорізькі поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом стрілянини по транспортному засобові одного з жителів Мелітопольського району, у результаті якого власник мікроавтобуса отримав поранення ноги. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

За попередньою інформацією, причиною конфлікту могла стати незаконна вирубка лісу.

"30 квітня 2016 року о 21:50 до Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення про інцидент на автодорозі поблизу села Зарічне Мелітопольського району. Під час руху мікроавтобуса Mercedes-Benz під управлінням ніде не працюючого 38-річного жителя села Терпіння, невідомі з невстановленої зброї обстріляли вказаний транспортний засіб, спричинивши громадянинові поранення ноги", - йдеться в повідомленні.


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК (замах на вбивство).

"Зі слів місцевих жителів, можливо, що приводом конфлікту стала незаконна вирубка потерпілим лісових насаджень. Особи всіх учасників інциденту та подробиці конфліктної ситуації встановлюються", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, 30 квітня на Бессарабській площі Києва сталася стрілянина, в результаті якої один із учасників сутички отримав вогнепальне поранення в голову.